A háziállat-biztosítási tervben keresendő dolgok

Háziállata gondozása meghaladja az élelem és a menedék adását; Ügyeljen arra, tervben keresendő, hogy higiénikusak és jól karbantartottak legyenek. Bérbeadóként az Ön felelőssége, hogy kísérő macskát vagy kutyát hozzon rendszeres ellenőrzésekre, és még háziállat-biztosítási tervet is igényeljen. Győződjön meg arról, hogy beteg számára megfelelő oltásokat és gyógyszereket kap. Mindennek ára van, de az a bizonyosság, hogy szeretett állatod biztonságban van, biztosan legyőzi.

Tervben Keresendő

Ha a legjobb orvosi szolgáltatásokat keresi háziállatai számára, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy ezek nagyon drágák is lehetnek. A megvásárolt terv segít Önnek megfelelni ezeknek a kiadásoknak, és a legjobb egészségügyi ellátást nyújtja szeretett állatai számára. De milyen tényezőkre kell figyelnie a biztosítási tervben?

költségek

A követendő terv eldöntésekor biztosnak kell lennie abban, hogy az a legjobb lefedettséget és szolgáltatásokat nyújtja Önnek. Költségvetés-barátnak is kell lennie. Ha a vállalat nagy összegeket fizet, akkor figyelembe kell venni a költségeiket. Növelnie kell a kedvezményeit annak érdekében, hogy elegendő pénzt kapjon értük?

legmagasabb kifizetés

A maximális fizetés a legmagasabb összeg, amelyet a biztosító társaság fizethet. Öt különböző kategóriája van.

a. Éves – Ez az az összeg, amelyet a vállalat hajlandó kifizetni Önnek éves alapon. De ha eléri a legmagasabb éves hozamot, akkor nem kap fizetést az év hátralévő hónapjaiért.

B. ÉLET IDŐ – Ezt a kompenzációt nyújtja a cég, amíg kedvence még életben van. De ha eléri az élettartamra vonatkozó felső határt, akkor az állata nem kap több sapkát a vállalattól.

c. Balesetenként – Ezt az összeget fizetik minden előforduló betegségért vagy sérülésért. Ha ezt a fizetést elérték, nem kap további kártérítést a megadott betegségért vagy balesetért.

Dr. .. Az ellátások előre meghatározott ütemezése – Ez a felsorolás a felsorolt ​​ütemezés alapján adható. Mielőtt tervet készítene ezzel a kifizetéssel, feltétlenül ellenőrizze az összes írásos díjtervet.

e. Testenként – utal a test minden rendszerének stabilitására, például a test idegi, légző- és izomrendszerére. Ha eléri a maximumot, akkor az adott testrendszerre nincs további kompenzáció.

Lefedettség tervben keresendő

Különféle sérülésekre és betegségekre terjednek ki. Ha a legjobbat akarja társának, meg kell győződnie arról, hogy az olyan alapvető összetevőket tartalmaz, mint a gyógyszer és az élelmiszer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *