Azokat a tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni a háziállat-biztosítás előtt

Az állat gondozása nem csupán menedék és táplálék nyújtása. Ez azt is jelenti, hogy biztosítsák jó egészségüket. Kisállattulajdonosként az Ön felelőssége, amelyeket figyelembe, hogy szeretett kedvencét rendszeres állapotfelmérés céljából állatorvoshoz vigye. Arra is ügyelnie kell, hogy megkapják az oltásaikat. Abban az esetben, ha kedvence rosszul lesz, a lehető legjobb orvosi ellátást is kell biztosítania számára. Mindezek befolyásolhatják a pénzügyeit.

Ha a legjobb orvosi kezelést kívánja biztosítani kedvence számára, fel kell készülnie a felmerülő kiadásokra. Szerencsére lehetősége van háziállat-biztosításra. A háziállat-biztosítás segíthet megengedni Önnek az állatorvos számára szükséges állatorvosi ellátást, és csökkentheti a kedvtelésből tartott állatok egészségéhez szükséges költségeket. De milyen tényezőket kell figyelembe venni a legjobb kártevő-biztosítási tervek keresésekor?

Biztosítási terv költsége

Ne feledje, hogy a háziállat-biztosítási terv kiválasztásakor meg kell győződnie arról, hogy az megfelelő fedezetet tud biztosítani Önnek. Meg kell felelnie a költségvetésének is. Ha a biztosító társaság magas kifizetéseket ígér, amelyeket figyelembe, akkor figyelembe kell venniük a terv költségeit. Meg kell emelni az önrészt csak azért, hogy viselje?

Maximális kifizetés
A maximális fizetés azt a maximális összeget jelenti, amelyet a biztosító társaság hajlandó felajánlani Önnek. A maximális kifizetéseknek öt típusa van.

  • Balesetenként: Ez az az összeg, amelyet a társaság fizet minden betegségért vagy sérülésért. Miután elérte a balesetenkénti maximális fizetését, nem kap kártérítést az adott betegségért vagy balesetért.
  • Éves hozam: Ez az a pénzösszeg, amelyet a társaság hajlandó évente visszafizetni. Amint eléri maximális éves kifizetését, az év hátralévő részében nem kapnak kompenzációt.
  • Élettartamra járó kompenzáció: Ez a kompenzációra utal, amelyet a vállalat nyújtott az Ön kedvence életében. Ha eléri az életre szóló fizetési korlátot, akkor a háziállatot nem biztosítja a társaság.
  • A test rendszerénként: Ez a test minden rendszerének, például az idegrendszernek és a légzőrendszernek a megtérítésére utal. Ha eléri a határt, akkor már nem kap kártérítést az adott testrendszerrel kapcsolatos sérülések vagy betegségek.
  • Előre meghatározott juttatások ütemezése: Az említett díjtáblázat alapján Önnek nyújtott ellentételezés. Mielőtt biztosítási tervet kapna ezzel a fizetéssel, át kell tekintenie a díjtáblázatot.

biztosítási fedezet

A háziállat-biztosítás a háziállatok különböző betegségeit és sérüléseit fedezi. Ha a legjobb biztosítási kötvényt keresi kedvence számára, annak ki kell terjednie az alapvető összetevőkre, például a gyakori egészségügyi állapotokra, a rákra, a krónikus betegségekre, a veleszületett és örökletes betegségekre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *