Házi- és kutyabiztosítási kihívások

A kutyák nagyon fontos részei a legtöbb modern családnak. Sok családban gyermeknek tekinthetők. Most még nappali fürdők is vannak kutyák számára. Kutyabiztosítási, hogy a kutya birtoklása a szokásos. Sokan azonban nem veszik észre, hogy otthoni biztosítási kötvényeiket befolyásolhatja a kutya birtoklása. Igen, ez a kedves és nagyon dédelgetett állat többe is kerülhet neked, mint a kutyaeledel és a póráz. Tudta, hogy egy adott kutyafajta drágulást okozhat, vagy megtagadhatja teljes körű lefedettségét a ház tulajdonosainak politikájához?

A Pit Bulls, a Doberman Pinschers, a Rottweiler, a német juhászok, a Chow, a nagy dánok, az Akitas, a szibériai huskyok és a farkas hibridek csak néhány a kutyafajták közül, amelyek miatt a biztosítótársaságok megemelhetik az arányukat, elutasíthatják a fedezetet vagy kizárhatják őket a kötvényekből. Még ezeknek a fajtáknak a kombinációja is gyakran problémát jelenthet a biztosítótársaság számára. A kockázatot általában a fajta hírneve, az adott fajta által megharapott kutyák gyakorisága és az, hogy a kutya nagy-e és képes-e kárt okozni.

Ha biztosítótársasága úgy dönt, hogy kizárja kedvencét a kötvényéből, vagy megbüntet a díjainak jelentős emelésével, több lehetőséget is figyelembe kell venni. Miután elvégzett egy kis kutatást, egy olyan biztosító társaság irányába mutathat, amely hajlandó esélyt adni kedvence számára. Vegye fel a kapcsolatot a helyi humán társasággal, vagy vegye fel a kapcsolatot az állami biztosítási biztosával a kutyabarát biztosító társaságok listájának megismerése érdekében. Fontolóra vehet egy esernyő kötvényt is, kutyabiztosítási amely fedezheti azt, amit a biztosítótársaság elutasít. Ez egyszerű és gyors mód. Egy további lehetőség, hogy kapcsolatba lép egy szakosodott kutya felelősségbiztosítóval. Ez különösen akkor hasznos, ha állata korábban rosszul viselkedett. Írhatnak házirendet háziállatuk fedezésére, amelyet más cégek nem akarnak megtenni.

Kérjük, ne tiltsa le magát ezen fajták birtoklásától. Minden állat megérdemli a szerető otthonokat. Előfordul, hogy a leginkább félt fajták a legjobb háziállatok. Csak mindenképpen vegye fel a kapcsolatot biztosítási ügynökével, és szerezzen be minden részletet. Ügyeljen arra, hogy alaposan vizsgálja felül politikáját, mivel néhány vállalat megpróbálja kizárni a kutyaharapásra vonatkozó állításokat, vagy szigorúan korlátozza a követelések összegét. Kérdezd meg, van-e valamilyen módja annak, hogy kedvence nem biztosítható? A kutya engedelmességi osztály minden változást hozhat, vagy megkönnyebbülést adhat Önnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *