Hogyan tetszik egy macska

1. Ne is próbáld.
Amikor megpróbálja lenyűgözni macskáját, a nő mélyen érintetlen marad. Most egyenesen, semmi, tetszik egy, amit csak emberként teszel, nem fog lenyűgözni egy macskát. Meg se próbáld. rent boo. . . !

2. Vigyen valaki mást kipróbálni.
Ez minden alkalommal működik. Vigyen valaki más futtatni a régi macskát vakító rutinnal. Minden önbecsülõ macskát elkerülhetetlenül a másik csak egy ember érint, és téged választ a kedvenceiknek annak a ténynek köszönhetõen, hogy te csak egy ember vagy kevesebb kezdeményezõ és ezért könnyebben kezelhetõ. Ez magában foglalja az ételeket, a játékokat és bármi mást, amire csak gondolhat. Kérje meg ezt a másiktól, és hamarosan egy bolyhos labda lesz az ölében.

3. Hagyd figyelmen kívül a kutyát.
Valójában hagyjon figyelmen kívül minden háziállatot, embert és egyéb dolgokat. Süket és néma színészkedés a családtagok körül. Soha ne nézzen tévét. Ne használja a telefont. Mindenekelőtt semmiféle érdeklődést nem mutat iránt, hogy bármely más ember vagy állat megossza a teredet. A macskák egyszerűen nem tudják felfogni, hogyan tudná kicselezni őket, ha teljesen közönyös mások jelenléte iránt. Végül engednek kíváncsiságuknak, és eljönnek ellenőrizni. Ha ezután egy kis érdeklődést mutat a jelenlétük iránt, akkor a tiéd lesz egy életen át. Ez a tisztelet.

4. Soha ne mulasszon el mindent a legjobban.
Ez olyan, mint egy különleges, aki lyukat ás, majd letakarja, majd újra kiássa. . . Mindez csak az emberi vágyról szól, hogy megállás nélkül átugorjon a karikán. Ah, nem szereted az ételt, ugyanazt az ételt, amelyet csak ezerszer könyörögtél az elmúlt héten? Íme néhány friss étel! És még több várakozás utána, amikor ez sem éri el a színvonalat! Átkozott számla. Átkozott kellemetlenség! Fene a vádaskodó pillantásokat! Várj, hadd szaladjak pánikszerűen a boltba, hogy találjak egy másik ételt, ami nem tetszik. Hadd fogadjam el néma vádjaidat, miszerint megpróbáltam megmérgezni, kisfiam. Hadd gondolkodjak azon, hogy egy puszta emberi lény hogyan tud kielégíteni. Végül is csak mindent megteszek.

5. Fordítson nagyobb figyelmet macskájára, mint barátnőjére.
Ó, a dráma. Ó, a könnyek. Ó, milyen csodálatra méltó lenne, ha egy puszta ember megfogadja az ember hírnevét és a romantikus elkötelezettség jövőbeli esélyeit, nagyobb figyelmet fordítva egy háziállatra, mint a másik jelentősre. Micsoda férfi! Micsoda kudarc vagy! A macskák imádják a rejtélyt, amelyet az ilyen több hűség okoz.

6. Tartsa rendben az alomdobozt.
Nos, ez valójában nem hat rád, de korlátozza a negatív visszajelzéseket, amelyek általában a legjobbak, amelyekben reménykedhetsz.

7. Utánozz egy hajgolyót.
A macskák nagyon meglepődnek, amikor csak azt látják, hogy az ember bármit is dob. Aki képes erre a megfelelő eszközökkel és hanghatásokkal, megérdemli, hogy bekerüljön a Tiszteletbeli Társak Klubjába (bár kicsiek). Gyakorolja a magömlést, amíg az nem válik második természetűvé. Soha nem fogsz így rangsorolni, de tapasztalsz egy elmozdulást az abszolút megvetéstől a tisztelet elkomorításáig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *