Felelősség kizárása

Minden erőfeszítést megtettünk a weboldal vagy termék és képességeinek pontos bemutatása érdekében. Annak ellenére, hogy ez az ipar azon kevés iparágak egyike, ahol a jövedelem szempontjából saját csekket írhat, nincs garancia arra, hogy az anyagban található technikák és ötletek felhasználásával pénzt keres. Felelősség kizárása

Az ebben az anyagban szereplő példák nem értelmezhetők nyereség ígéreteként vagy garanciaként. A kereseti potenciál teljes egészében attól függ, hogy ki használja termékeinket, ötleteinket, technológiáinkat és erőfeszítéseinket. Nem állítjuk, hogy “gazdagodj ki” programként

Az anyagunkban elért eredmények elérésének sikeressége a programra fordított időtől, az említett ötletektől és technikáktól, valamint a különféle ismeretektől és készségektől függ. Mivel ezek a tényezők egyénenként változnak, nem tudjuk garantálni az Ön sikerét vagy jövedelmi szintjét.

Nem garantálható jövedelemigény vagy eredmény a termékek Amazon-on történő értékesítésével kapcsolatban. A felhasználó saját belátása szerint teszi meg a szükséges erőfeszítéseket. Mivel az anyagszolgáltató nem tudja garantálni a felhasználó erőfeszítéseit, a siker nem garantálható kifejezetten.

A Google Adsense segítségével történő hirdetésekkel nem lehet garantálni a sikerre és a jövedelemre vonatkozó igényeket. A felhasználónak az anyagokban megadott ismereteket kell felhasználnia, vagy ismernie kell az anyagokon kívüli egyéb módszereket. Mivel az anyagszolgáltatónak nincs ellenőrzése a felhasználó felett, aki erőfeszítéseket tesz, az Adsense jövedelemigényei sem garantáltak.

Nem garantálhatók a leányvállalat jövedelmével vagy a leányvállalat sikereivel kapcsolatos követelések sem. Az affiliate marketinggel kapcsolatos technikák betartása után az anyagok felhasználója felelős kizárólag a sikerekért vagy azok hiányáért.

A termékünk és a weboldalunk anyagai tartalmazhatnak olyan információkat, amelyek előremutató nyilatkozatokat tartalmaznak vagy azokon alapulnak az 1995. évi értékpapír-perforgatási reformról szóló törvény értelmében. A jövőre vonatkozó nyilatkozatok megadják várakozásainkat vagy a jövőbeli eseményekkel kapcsolatos várakozásainkat.

Ezeket az adatokat úgy határozhatja meg, hogy azok nem kapcsolódnak szigorúan a történelmi vagy aktuális tényekhez. Olyan szavakat használnak, mint „előrejelzés”, „becslés”, „várakozás”, „projekt”, „szándék”, „hisz”, „terv” és más, hasonló jelentéssel bíró szavak és kifejezések a lehetséges jövedelem vagy pénzügyi teljesítmény leírása kapcsán. .

Bármely előretekintő nyilatkozat itt vagy bármely értékesítési anyagunkon arra szolgál, hogy kifejezze véleményünket a potenciális jövedelemről. Számos tényező lesz fontos a tényleges eredmények meghatározásában, és nincs garancia arra, hogy hasonló eredményeket ér el, mint a miénk, vagy bárki más, sőt, nincs garancia arra, hogy ötleteinkkel és technikáinkkal bármilyen eredményt elérne.

Ez a webhely tartalmazhat kapcsolt linkeket, amelyeken a hirdető / alkotó jutalékot kap, ha megvásárolja a terméket. Ez a weboldal tartalmazhat linkeket az Amazon termékeihez, mint társult vállalkozás, és / vagy bevételt hozhat, ha bármely látogató rákattint a Google Adsense vagy bármely más kontextuális hirdetési program által kínált hirdetésekre. A kapcsolt linkek olyan webhelyekről származhatnak, mint a clickbank, a shareasale vagy bármely más létező webhely, és a webhely tulajdonosa jutalékot kereshet azáltal, hogy termékeket ajánl ezen a webhelyen.

Az eredmények változóak, és mint minden pénzkereseti lehetőségnél, többé-kevésbé is bevehet. Bármely pénzkereseti lehetőség sikere kemény munka, idő és számos egyéb tényező eredménye. A https://bestkittenfood.net nem tartalmaz kifejezett vagy hallgatólagos garanciát a jövedelemre. Felelősség kizárása