információ rólunk

Információ Rólunk

Információ Rólunk. Háziállateledel, amely egészséget és wellnesset nyújt.
A LEGJOBB MACSKAK ELEDELE természetes összetevőket tartalmaz, ami a legjobb macskaeledelt a macskák és kutyák csúcskategóriában tartásához

Hozzáférés a Pinnacle Moments-hez

Gondoskodik arról, hogy testét a legjobb alapanyagokból táplálja, és mivel szereti kedvencét, a legjobbat is szeretné neki. Fektessen be az élvezetbe háziállatával, tápláló táplálékkal etetve őket, amelyek segítenek teljes képességeik kiaknázásában – majd kalandozzanak együtt.

küldetésünk

Küldetésünkben ismertetjük a vállalat célját, a hozzá kapcsolódó üzleti értékeket és elveket a legjobb macskaeledel érdekében.
Minden üzleti tevékenységünket ehhez igazítjuk.

Független családi vállalkozás

A Kitten Food egy harmadik generációs független családi vállalkozás Alsó-Rajnán. Minden tevékenységünk célja a családi vállalkozás hosszú távú függetlenségének biztosítása és fokozása. A mai és a jövő generációk számára.

Ezért fontos erőforrásaink felelősségteljes és fenntartható felhasználása az emberekkel, az állatokkal és a környezetünkkel való kapcsolattartás során.

Az Egyesült Nemzetek Fenntartható Fejlődési Céljai (SDG) vezérelnek minket.

Filozófiánk

Három generáció óta szenvedélyesek vagyunk, hogy becsületes, innovatív és táplálkozás szempontjából értékes ételkoncepciókat vigyünk családi háziállatainkhoz.

Célunk, hogy környezetileg kiváló minőségű állateledelt állítsunk elő kutyák és macskák számára a fajokhoz megfelelő táplálkozás céljából, lehetővé téve a hosszú és egészséges állati életet.

Ebben a tekintetben tudatosan tartózkodunk például az egzotikus összetevők használatától, csak azért, mert akkoriban népszerűek voltak. Az emberekkel, az állatokkal és a természettel szembeni tiszteletteljes bánásmód az élen jár abban, amit teszünk.

Köszönet!